Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BENZÁR 6 TEKERCSES FEEDER EVA ELŐKETARTÓ

2.690 Ft
Menny.:db

Leírás

A Benzár széria széles választékkal rendelkezik a békéshalas horgászati termékek körében, melyek Benzár Zsolt versenyhorgász tapasztalatai alapján készültek.

 

Jelen Feeder előketartó is ezt a szortimentet erősíti, mely kiváló megoldást kínál a sokszor kellemetlenséget okozó, folyóvízre kellő, hosszabb előre elkészített előkék tárolása és szállítása során.

 

A termék egy praktikus tároló dobozból áll, mely 15,5x11x7 cm-es méretekkel rendelkezik, így bármely szerelékes táskának praktikus tartozéka lesz. A dobozban 6 darab 6,5 cm átmérőjű EVA spulni kapott helyet, mely felelős az előkék gubancmentes tárolásáért.

 

Használatuk egyszerű, csupán a horgot bele kell szúrni a tekercsbe, majd a zsinórt fel kell rá tekerni, ez a metódus garantáltan kizárja a csavarodás vagy zsinórtörés lehetőségeit. Ha 1 spulnin több előkét szeretnénk tárolni, csupán az első előke fülébe kell akasztani a következő horgot, majd azt folytatólagosan kell tovább tekercselni

 

Filctollal természetesen megjelölhetőek, biztosítva minden szituációhoz a megfelelő előkevastagság és méret tökéletes elkülönítését.

 

Versenyzők részére kifejezetten ajánlott. praktikus kiegészítő.

 

15,5x11x7 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Méret 15,5x11x7 cm