Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Kedves Megrendelőnk!

 

Szállítási információk

Ha a kiszállítást választja, kollégánk az árubeérkezésétől függően 1-2 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy mikor tudjuk rendelését átadni a  futárszolgálatnak.

Ha a személyes átvételt választotta, szintén kérjük, várja meg munkatársunk visszajelzését az árucikkek átvételi időpontjáról.

Igyekszünk a lehető leggyorsabban összeállítani rendelését, hogy minél előbb kézhez kaphassa azt.

Rendelését 24 órán belül módosítani, vagy törölni tudja.

Amennyiben nem kap visszaigazolást, kérjük, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken!

  • Telefonszám: +36-30-6855530
  • Email: keletihb@gmail.com

Fizetési módok

Átutalás

A megrendelését követő visszaigazolásban egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálja az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatjuk. 
 

Utánvét 

A megrendelését követően, készpénzzel a futárnak vagy bankkártyával


A kívánságlista használata

Ha tetszik Önnek néhány termékünk, de még nem biztos a vásárlásban, akkor használja a kívánságlista opciót! Itt gyűjtheti az Önnek tetsző termékeket és mikor úgy gondolja, megvásárolhatja majd őket. Minden döntésében, kérdésében állunk szíves rendelkezésére!


Rendelési információk

A feltüntetett árak bruttó ÁFÁ-val növelt végfelhasználói árak és Forintban értendők! A megrendelés elküldésével a hatályos jog szerint "távollévők között kötött szerződés" jön létre, amelynek nyelve magyar. Az ilyen szerződéseket a fogyasztók védelméről szóló 1997. május 20-i 97/7/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek való megfelelést szolgáló, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. Rendelet szabályozza.

Az Ügyfél a megrendelés leadásával kifejezetten elismeri, hogy megrendelése fizetési kötelezettséget von maga után!

A rendelés leadásáról és beérkezéséről rendszerünk egy e-mail formájában tájékoztatja Önt. Amennyiben a rendelt tételek szállításával kapcsolatban bármilyen kérdésünk lenne (pl. nem tudunk szállítani az adott termékből, nincs esetleg a kiválasztott méret vagy szín) munkatársunk a megadott telefonszámon meg fogja Önt keresni.


Webáruházunk szolgáltatásai terén etikusan, törvényesen, a Vásárlók érdekeit szem előtt tartva jár el. A Vásárló a szerződéstől a 45/2014 kormányrendeletben foglaltak szerint 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Ha az értékesítő nem a rendeletnek megfelelően tájékoztatja fogyasztót, akkor az elállási jogát az áru átvételének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. Ha ezen három hónapon belül sor kerül a tájékoztatásra akkor, a fogyasztó számára az elállásra nyitva 14 napos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta.


A feladás után csomagodról az alábbi telefonszámon érdeklődhetsz: +36-30-6855530