Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

ÜDVÖZÖLJÜK A KELETI HORGÁSZBOLT, HORGÁSZ WEBÁRUHÁZ HONLAPJÁN!

 

Weboldalunk létrehozásával és folyamatos, minőségi fejlesztésével azt a felelősségteljes célt tűztük ki magunk elé, hogy a kor kihívásaihoz alkalmazkodva még kellemesebbé tegyük az Ön számára horgász webáruházunk látogatását.

Családi vállalkozásunk hazai viszonylatban már komoly múlttal rendelkezik, a Keleti Horgászbolt név Budapesten, a régi pecások és a horgászat kedvelői körében biztos ismerősen cseng.

A történet 1982-ben kezdődött, amikor is Soroksáron megnyílt a Sori-Hori Horgászbolt.
Már akkor is a Vevők egyéni igényeire való különös érzékenység, illetve egyfajta minőségi filozófia jellemezte munkánkat. A Soroksáron végzett munka sikere 1996-ban teljesedett ki, amikor Budapest szívében megnyitottuk a Keleti Horgászboltot is.

A match és bojlis horgászathoz kapcsolódó termékek, horgászbot, orsó, horog és egyéb horgász kellékek széles kínálata elérhető horgászboltunk választékában.

2011 újra a fejlődés, a vállalkozás éve: a Sori-Hori új, nagyobb és szebb telephelyre költözött, idén a Keleti Horgászbolt pedig megnyitja kapuit a világhálón böngésző horgászok számára is.

A kezdetekkor még más volt a kereskedelem: azért szeretett meg minket több ezer vásárló és törzsvásárló, mert boltjainkban a személyes odafigyelés, tanácsadás biztonságát igyekeztünk nyújtani. Ezért nem is lehet más a célunk ezzel a weboldallal, minthogy a modern internetes vásárlás világába is átcsempésszük filozófiánkat.

Mindannyian azon dolgozunk, hogy vásárlását élménnyé, a Keleti Horgászbolt márkanevet a megbízhatóság szinonimájává tegyük! A honlapon kellemes időtöltést, a boltokban örömteli vásárlásokat kívánunk!

Szeretettel visszavárjuk!

Geiger Viktória és a Keleti Horgászbolt csapata