Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HPV 1,7 KW FŰTŐTEST LÁNGŐRREL

42.990 Ft 38.690 Ft
10%
Menny.:db
Gyártó cikkszám: HPV17
Nem értékelt
Gyártó: HPV
Termék címkék:
sátorfűtés

Leírás

Ennek a fűtőtestnek az egyszerűségében rejlik az ereje. Gyorsan összeszerelhető és üzembe helyezhető kis kályha, ami méretét meghazudtolva, perceken belül tökéletes komfortérzetet biztosít a leghidegebb horgászataink alatt is.

Külön pozitívum takarékossága, mivel gázfogyasztása maximális üzemelés mellett is csak 84 gramm óránként. A hidegebb időjárás alatt is a 20 C hőmérsékletet perceken belül biztosítja, ami sok esetben több lehet a szükséges hőmérsékletnél.

Rendkívüli biztonságos üzemeltetését az a biztonsági szelep garantálja, amely azért felel, hogy ha a láng egy esetleges nagyobb huzat esetén elaludna, a szelep azonnal elzárja a kiáramló propánbután útját, és így nem telik meg a sátrunk e veszélyes gázzal.

A HPV sátorfűtés a világon a legbiztonságosabban működő fűtőtestek közé sorolható.

A német minőségi alapanyagok és német precizitással történő összeszerelés a hosszú, elnyűhetetlen élettartamát éppen úgy garantálja a fűtőtestnek, mint a maximálisan biztonságos üzemeltetést. 

Tartozék: 150 cm, R ¼ menetes csatlakozású összekötő tömlő

Biztonsági figyelmeztetés:

A készülékhez nyomásszabályozó használata szükséges, amely az eszköznek nem tartozéka!

A fűtőtestet soha ne használja teljesen lezárt légtérben! Mindig gondoskodjon a megfelelő szellőzésről még akkor is, ha ez által hideg levegő áramlik a légtérbe.

A sátor ajtaját soha ne zárja le működő fűtés mellet, és legalább az egyik húzózár legyen teljesen felhúzva. Ha az alvási időszakában is üzemeltetni szándékozik a fűtőtestet, saját biztonsága érdekében szerezzen be szénmonoxid érzékelős riasztót. Amennyiben fejfájást, szédülést vagy izomgörcsöt tapasztal, azonnal kapcsolja ki a fűtőtestet és menjen friss levegőre, majd alaposan szellőztesse ki a fűtött légteret.

Az Ön biztonsága sokkal fontosabb a komfortérzeténél! Ezt tartsa mindig szem előtt!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Cikkszám HPV17